Hva du skal gjøre med lopper i hjemmet ditt på Long Island

Hvis du har kjæledyr, er sjansen stor for at du har taklet lopper. Disse små parasittiske skadedyrene kan gjøre deg og kjæledyrene dine gale. Katteloppen er den vanligste på Long Island. Til tross for navnet, vil det infisere alle pattedyr, inkludert hunder, katter, gnagere og til og med mennesker.

Hos Parkway Pest Services vet vi problemene lopper kan forårsake og hva vi skal gjøre med dem. Vi har levert profesjonell skadedyrkontroll av høy kvalitet på Long Island siden 1932. Vi kan hjelpe deg med å beskytte hjemmet ditt mot lopper og andre vanlige skadedyr i området.

Hvordan fortelle om du har å gjøre med loppeangrep

Lopper er bittesmå skadedyr, bare omtrent en tomme store når de er voksne. Selv om de er synlige for det blotte øye, kan de være utfordrende å få øye på. På grunn av hvor vanskelig det kan være å se, er det viktig å vite hvordan man identifiserer et loppeangrep.

Her er noen av tegnene på loppeangrep i hjemmet ditt å være på utkikk etter:

Hvis du ser noen av disse tegnene, kan det hende du har å gjøre med loppeangrep i hjemmet ditt. Kontakt oss med en gang for en grundig inspeksjon slik at en av våre trente teknikere kan bekrefte tilstedeværelsen av lopper i hjemmet ditt og finne ut hva du skal gjøre for å fjerne dem.

Lopper kan være skadelige for både kjæledyr og mennesker

Lopper er så små at de kan virke ufarlige. Men dette er langt fra tilfelle. Lopper er en av de vanligste overførerne av byllepest. De kan også spre rottetyfus hos mennesker og bendelorm som forårsaker anemi hos kjæledyr. Loppebitt er også veldig kløende. Hvis du klør dem aggressivt og åpner såret, utsetter du deg selv for muligheten for infeksjon.

Til tross for deres lille størrelse, kan farene ved lopper i hjemmet ditt være betydelige. Hos Parkway Pest Services kan vi holde deg, din familie og kjæledyrene dine trygge mot farene ved disse små, men irriterende skadedyrene.

Den beste måten å fullstendig eliminere et loppeangrep

Når det gjelder å eliminere et loppeangrep, er det ingen erstatning for profesjonell hjelp. Ikke kast bort tid med DIY loppeløsninger. Butikkkjøpte behandlinger kan drepe voksne lopper, men de fleste gjør ingenting for å eliminere larver eller egg. Støvsuging vil fjerne noen lopper, men det er nesten sikkert at noen vil bli savnet, noe som betyr at angrepet vil fortsette å vokse.

Hvis du har å gjøre med et aktivt loppeangrep, ring oss med en gang. Vi kan utvikle en loppekontrollplan for ditt hjem som raskt eliminerer lopper og hindrer dem i å komme tilbake.

Fem effektive naturlige måter å forhindre fremtidige loppeangrep på

Lopper er naturlige haikere. Dette betyr at de kan få tilgang til hjemmet ditt på mange forskjellige måter, noe som gjør det svært vanskelig å forhindre dem. Det er imidlertid noen skritt du kan ta for å forhindre lopper.

Her er fem måter å forhindre lopper naturlig på:

  1. Hold gress og busker trimmet for å begrense loppehabitater
  2. Fei hjemmet ditt ofte
  3. Behandle kjæledyrene dine med veterinærgodkjent loppekontrollmedisin
  4. Vask kjæledyrets sengetøy ukentlig
  5. Damprense tepper

Selv om disse tipsene vil bidra til å holde lopper ute av hjemmet ditt, er det ingen erstatning for profesjonell loppekontroll.

Hvis du har å gjøre med et aktivt loppeangrep eller vil forsikre deg om at du har en plan på plass for å holde hjemmet ditt loppefritt, ring oss i dag. En av våre trente teknikere vil inspisere hjemmet ditt og utvikle en plan for skadedyrkontroll for å holde deg og familien din trygge mot lopper og andre vanlige skadedyr på Long Island.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *