Hvordan forhindre at ekorn og ekorn graver opp hagen din

Hvis du har en hage eller pleier en hage, kan du ha erfaring med irriterende skadedyr som jordekorn og ekorn. Nedenfor er en guide for å hindre skadedyr som disse fra å angre alt av hagen din.

Indikasjoner på at du trenger skadedyrbekjempelse

Groundhogs og ekorn i hagen din kan være en årsak til alvorlig bekymring. Gartnere og bønder står spesielt overfor en trussel om at deres grønne bladplanter og avlinger blir tygget av disse dyrene.

Her er fem måter å finne ut om hagen din er infisert av ekorn og soppmyg:

  • Bitemerker og underjordiske hull som lagrer mat
  • Bitte frukttrær og halvbitte avlinger
  • Sideside som viser duftmarkering: en atferd dyr viser for å markere territoriet sitt
  • Flettede rør i motorvogner og underjordiske strømkabler som fører til strømbrudd
  • Hvis fuglematen begynner å forsvinne raskt, er det trygt å anta at ekornene i hagen din lever av den.

Har du problemer med dyrelivet? Ring Moderne i dag kl 888-997-3162!

Hvordan forhindre en infeksjon

Å forhindre at ekorn og knott angriper hagen eller hagen din er avgjørende for å beskytte eiendommen din. Uten skadedyrbekjempelse kan disse dyrene forårsake dyr eller uopprettelig skade. Her er noen forebyggende metoder:

Gjerder

Et tre- eller jerngjerde kan hjelpe. Det er viktig at gjerdet ikke har åpninger større enn to tommer mellom metallledningene eller treplankene. Å senke gjerdet to fot dypt ned i bakken og gi det en liten vri for å gjøre klatringen vanskeligere kan også gjøre gjerdet mer effektivt.

Plante nye matkilder

Å introdusere nye matkilder kan drive ekorn og ekorn til disse kildene i stedet for å gumle på plantene i hagen din.

Disse inkluderer korn, fuglefrø, solsikkefrø, ost og egg for ekorn. Groundhogs nyte kløver, basilikum, bete greener, krysantemum, persille og grønne bønner.

Hold hagen din ren og ryddig

De fleste ekorn og ekorn vil spise plantene og avlingene i hagen din hvis de kan oppdage duften av vegetasjonen.

Det er viktig å plukke frukt og grønnsaker så snart de er modne i stedet for å forsinke prosessen. Hvis du oppdager nedfallen vegetasjon som har begynt å råtne, feie den raskt opp for å maskere lukten.

Siden ekorn og ekorn stort sett er planteetere, kan de lukte matavfallet i søppeldunken din. Sørg for at søppelbøttene er tett lukket for å holde gnagere og annet dyreliv ute.

Klikk her eller ring 888-997-3162 for å planlegge din dyrelivsinspeksjon i dag!

Hva du skal gjøre etter at dyrelivet har invadert

Selv om det finnes måter å forhindre at ekorn og knott infiserer hagen din, hva gjør du når det er for sent og de har overtatt eiendommen din?

Disse skadedyrene kan være til stor plage. De graver seg under jorden når de kjenner rovdyr og dukker opp igjen for å livnære seg på vegetasjon på bakken når ingen er i nærheten. Selv om du ser dem bevege seg inn og ut av hulene sine, vil de være for raske til å fange. Ekorn og jordsvin kan forårsake skade ved å tygge gjennom rotsystemene til trær og busker. I tilfelle infeksjon kan du gjøre følgende:

Eliminering av havneområder

Siden ekorn og jordsvin graver seg ned under hus i nærheten av tykke busker og høyt gress, er det viktig å fjerne alle hauger med løv, tre eller gjenværende vegetasjon. Vedlikehold hagen din ved å klippe den ofte og klippe gresset kort.

Trimming tilbake busker og busker vil sikre at bladene ikke er for tykke eller feier overflaten av jorda.

Ved å fylle ut allerede eksisterende hull i hagen din, vil ekorn og spissmus bli mindre tiltrukket av å hekke i dem. Mens du er i gang, sørg for at jorden din er moderat fuktig – de fleste skadedyr tiltrekkes av tørrere skitt.

Profesjonell skadedyrkontroll

Jordsvin og ekorn tiltrekkes av hagen din på grunn av vegetasjonen, avlingene og plantene. Den beste måten å få dem ut av hagen din er å ta kontakt Moderne pest. Våre skadedyrbekjempere vil analysere ditt spesifikke problem og tilpasse en plan for å lindre det.

Den moderne løsningen

Hvis du har å gjøre med en invasjon av ekorn, jordeller noe annet, disse skapningene kan ødelegge eiendommen din og spre alvorlige sykdommer. Viltkontrolltjenester av Modern Pest fokuserer på human forvaltning av skadedyrsdyr. Hvis det ikke håndteres riktig, kan dyrelivsproblemer raskt eskalere og bli svært vanskelige og kostbare å håndtere. Ring Moderne i dag kl 888-997-3162 for å se hvordan vi kan hjelpe.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *