Skadedyrbekjempelse om sommeren – sikker omgang med vepsebol

For mange mennesker er en av sommerens mest uvelkomne severdigheter at vepsene kommer tilbake. Veps har fått et rykte for sine mange smertefulle stikk, som kan være dødelige hvis du er allergisk. Denne nyhetsartikkelen informerer deg om de beste vepsebolbehandlingene som kan brukes når du håndterer disse sommerskadedyrene.

Syklusen av veps det begynner om våren når de overvintrende unge vepsedronningene begynner å dukke opp for å bygge nye reir. På sensommeren legger dronningen mange egg som klekkes for å produsere hannveps som parer seg med dronningene.

Det er mest sannsynlig at du blir plaget av veps i juni, juli og august.

Vepsebol under et bord.

Hvordan vet jeg om jeg har et vepseangrep?

Det er tre hovedindikatorer på at du kan ha et vepsebol på eiendommen din:

  • Antall veps: Hvis du ser en høy prosentandel av vepseaktivitet rundt eiendommen din, kan du ha et vepseangrep
  • Brummende lyder: hører summende lyder. Hvis du ikke kan se vepsene, kan du høre dem
  • Å se et hornets rede: Vepsebol er laget av tygget ved blandet med spytt. Dette kalles tremasse. På grunn av materialet og prosessen som brukes, har vepsebol et papiraktig utseende, som er grått i fargen. Reir plasseres vanligvis på lune steder, som takrom eller loft, i fuglekasser, under skur, skur og i vegghuler.

Identifikasjon er nøkkelen

Andre flygende insekter kan forveksles med veps, for eksempel ulike typer bier eller fluer. Spesifikke insekter må håndteres annerledes.

Hvis du har identifisert skadedyrproblemet ditt som en veps, er det fortsatt over 7000 arter av veps i Storbritannia, inkludert sosiale og ensomme arter.. Grader av aggresjon og hekkevaner varierer mellom arter; derfor er det viktig å identifisere typen veps som forårsaker skadedyrproblemet ditt for å vite hvordan du behandler det mest effektivt.

I Storbritannia er den vanligste vepsen den gule jakken (Waspula vulgaris), men du kan også se den tyske hornet (tysk hornet) eller mange andre typer veps.

I Avon Skadedyrkontroll vi har omfattende kunnskap om typene veps og hvordan vi best kan håndtere dem.

Handle raskt!

Veps blir vanligvis mer aggressive når vi beveger oss inn i sommermånedene, så det er lurt å kontakte et profesjonelt skadedyrbyrå så snart du tror du kan ha et vepsproblem. Reir vokser også raskt. Om våren vil reiret være på størrelse med en tennisball, mens Storbritannias største vepsebol er rapportert ble oppdaget i en skorsteinsstabel på en landpub, som målte 6 fot og inneholdt en halv million veps.

Jo før du handler, jo lettere blir det å håndtere problemet.

Profesjonell behandling

DIY-behandlinger kan være farlige og ikke like effektive som profesjonelle behandlinger. Hos Avon Skadedyrkontroll har vi ekspertkunnskap, kvalitetssikkerhetsutstyr og tilgang til de mest vellykkede reseptfrie skadedyrbekjempelsesstoffene. Unngå å bli stukket av veps og ring Avon Skadedyrkontroll i dag for rask, rimelig og effektiv skadedyrbekjempelse. La oss ta brodden av vinen din.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *