Skadedyrkontroll | Topp 5 skadedyr å se opp for denne høsten

 

Sommeren er snart over, og selv om det betyr mindre grilling i hagen din, betyr det også en økning i antallet skadedyr og insekter som ønsker å lage et hjem i huset ditt. Dette er en utrolig irriterende tid, men i tillegg kan de også utgjøre helserisiko for din familie og kunder.

Når kulda kommer er det flere ting du må holde utkikk etter.

1) Maur

En vanlig skadedyr for huseiere og restauranteiere over hele landet, et maurangrep kan være en skikkelig plage. Vanligvis vil angrep være basert på kjøkkenet og matkilder, så reduser sannsynligheten ved å holde maten lagret trygt og overflatene rene. Om høsten er maur stort sett ikke å finne, men når varmekabler settes på må vi følge med på om det kommer en maur eller 2. Det kan bety et etablert samfunn inne i din bolig.

2) Veps

Sommermånedene er beste tid for veps, og disse aggressive skadedyrene kan få deg og familien din stukket hvis vepsen føler seg provosert. Hvis du har lagt merke til et reir på eiendommen din, ikke prøv å ta tak i fjerningen selv – ring fagfolk som kan fjerne dem trygt og raskt, men på høsten sent i september og oktober, vil disse bolene dø ut av seg selv. Det er ingen grunn til panikk om du finner et vepsebol på loftet, eller andre plasser ihuset.

3) Mus og rotter

Rotter og mus er en stor helsefare og er en av de raskest voksende og mest invasive skadedyrene som finnes. Sjansene er store, hvis du allerede ser rotter i løpet av dagen, så er det allerede et ganske betydelig reir i nærheten, så ring inn skadedyreksperter for å bli kvitt dem trygt og raskt.

4) Veggedyr

Veggedyrangrep har ofte en oppblomstring om høsten. Dette har nok sammenheng med sommerferie og reiing. De liker varme omgivelser og angrep vokser utrolig raskt, noe som gjør dem veldig vanskelige å bli kvitt. Hvis du oppdager tegn på et angrep, ring dine lokale skadedyreksperter så snart som mulig.

5) Møll

En annen vanlig skadedyr du kan oppleve i løpet av de neste månedene er møllangrep. Selv om de ikke er et stort helseproblem, ødelegger de raskt naturlige stoffer, noe som setter dine klær, møbeltrekk og tepper i fare. Å bruke en skadedyrkontrolltjeneste vil bidra til å fjerne angrepet og sette inn tiltak for å forhindre at de kommer tilbake.

Oslo skadedyrkontroll er et av de norske lokale selskapene som opperer i Oslo. De hjelper eiere av kommersielle og boligeiendommer med å bli kvitt angrep trygt og sikkert.

Hvis du har lagt merke til et skadedyr på din eiendom i Oslo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *